2021-08-19 19 views
平時好少食潮洲野既我, 比個潮洲朋友帶左我黎呢到食FUSION菜~一上到黎以為自己去錯地方, 因為裝修好似酒吧, 不過佢食既野都同酒好有關係!我地1行2人就叫左個2人SET, 咩都唔洗揀!脆炸拼盤大大盤熱辣辣, 新鮮薯條配黑松露醬無得輸! 送酒一流!威士忌鵝肝呢個絕對係打卡吸晴之選, 會有個bubble係杯威士忌上面, 爆既時候散發出一種煙燻香氣,再加添落杯酒到, 食之前將酒淋落去鵝肝上面, 滑流既鵝肝配上酒香, 不錯!滷水鵝肉正常滷水菜式, 連豆腐都好入味, 水準之作~炒米粉炒米粉本身以為係普通野, 點知佢炒得好乾身, 米粉幼得黎好有彈性, 配埋辣椒油好正!!除左以上既野食, 其實仲有湯, 酸羅白, 菜等等, 都幾多野食, 好多未食過既味道, 值得一試!
我地1行2人就叫左個2人SET, 咩都唔洗揀!
脆炸拼盤
大大盤熱辣辣, 新鮮薯條配黑松露醬無得輸! 送酒一流!
威士忌鵝肝
滷水鵝肉
正常滷水菜式, 連豆腐都好入味, 水準之作~
炒米粉