平時我自己一個都好中意收工早既話去附近既餐廳食埋飯先翻屋企🏠因為通常呢啲時間都會有下午茶☕️除左人少啲,價錢都平啲。🐒特餐B💰$68👉🏻招牌豬潤米粉👉🏻雞髀+火腿奄列👉🏻凍檸柚蜜梳打水+$6黎到茶仔,我最中意就係食常餐,因為成日趕唔切早餐時間😂而今次呢個特餐既配搭係雞髀同火腿奄列🍗多士換左隻雞髀,正中我下懷無肉不歡🤣而佢個米粉係用左新竹米粉,除左有口感啲之外都粗身啲🍜唔係好多茶仲食到呢款米粉嫁。另外茶餐時段當然都要嗌啲茶餐啦,款款都只係幾十蚊仲連埋野飲🍹真係同朋友聚個腳都抵,加上餐廳環境都係啲新式茶仔,所以都乾淨舒服😌。🐒茶餐A-奶油豬💰$28👉🏻紅豆冰+$6🐒茶餐F-瑞士雞翼(5隻)💰$45👉🏻凍咖啡+$3🐒茶餐G-紅豆西多士(走紅豆)💰$39👉🏻紅豆冰+$6茶餐方面就嗌左3個,三款都係茶記名物😍特別係奶油豬真係不得不試,$28蚊黎講真係可遇不可求!而另外都有啲炒飯意粉類🍝款款亦同樣抵食

🐒特餐B💰$68
👉🏻招牌豬潤米粉
👉🏻雞髀+火腿奄列
👉🏻凍檸柚蜜梳打水+$6

黎到茶仔,我最中意就係食常餐,因為成日趕唔切早餐時間😂

🐒茶餐A-奶油豬💰$28
👉🏻紅豆冰+$6