2017-03-09 579 views
九展呢幾年開咗好多餐廳,我喺德福番工,有時都會搭shuttle去食飯,班次超密,好過mega box好多講番食,同事話最近開咗華星,又有報導話開咗food court, 即刻去試下去到九展,上一層就係華星,個food court 仲未開齊,暫時得一兩間餐廳,希望遲D會多D選擇最後都食番華星,好似一food court要自己霸位,另外好似大家樂要排隊叫食物俾錢再攞餐餐牌選擇唔多,9成人都係叫常餐,個friend叫咗煎蛋,我要炒蛋,結論係煎蛋大份D叉燒意一貫水準,茶走好香滑,$40係抵食, 但個餐份量唔,大應該好快肚餓

2017-03-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$40 (Lunch)