2022-11-21
中學畢業唔需要再嚟補習就好耐冇去淘大咁岩係呢邊睇完戲就食埋個晚餐 簡簡單單就揀左Pizza Hut(都好耐冇食)咁岩見有新批就同朋友2個人試吓啦2人餐既份量都岩岩好但有一道菜就揀左香烤芥末椰菜花,諗住食下蔬菜點知嚟到個賣相已經麻麻,食落口陣味好怪好怪 有芥末味既 但又5知點解要落胡椒 搞到啲味奇怪 食落去仲苦苦地 想問下你地公司出呢道菜之前有冇試食過🌚🌚🌚-新批就好好食 叫左海鮮嗰款 Size岩岩好夠2個人食 醬汁都好好味-另外有一樣野就係9點就截數同要人埋單,咁都冇野但去到9:26分有職嚇行過嚟同我地同埋其他食客講餐廳收9:30但其實仲有少少嘢食未食完 搞到最後好狼狽其實點解你9:30收工 你要人埋單嗰時唔同埋客人講埋同埋你地位同事表面上好有禮貌同客人交代聲 但你聽完係唔舒服 個態度其實係麻麻地我都做過Part time 阻人收工係好衰但你咁遲先同客人講會唔會太遲平日收咁早都明白 但可以早啲交代清楚其他枱既客人都仲飲緊杯嘢完
咁岩見有新批就同朋友2個人試吓啦
2人餐既份量都岩岩好
但有一道菜就揀左香烤芥末椰菜花,諗住食下蔬菜
另外有一樣野就係9點就截數同要人埋單,咁都冇野
但其實仲有少少嘢食未食完 搞到最後好狼狽