2022-05-03 61 views
這日收工到荔枝角工廈攞件,順便在這邊吃晚飯,去了朋友介紹的這間茶記吃。這間新派茶餐廳裝修都幾新潮,而且環境都舒適,而且好多座位有間板私隱度高。餐點選擇都幾多,而且價錢都算平民。.風味小炒套餐好抵食,奉送白飯、熱飲、是日餐湯。餐湯還有中湯和西湯選,我們選了中湯,味道都不錯,而且幾足料。.🐮味菜炒牛柳絲 $88用了嫩滑的牛柳絲去炒,加入甜咸菜、椒絲、洋蔥,食落好惹味,而且口感豐富,非常適合送飯。.🐷沙拉豬扒 $88豬扒份量好多,而且件件都大大件,又夠厚身。配上酸甜醒胃的沙拉醬汁,忍不住食多咗幾件。.餐飲-轉特飲 +$10🍫朱古力雪山賣相好靚,而且大大杯,朱古力味香濃。🍹荔枝梳打俾足成罐梳打你自己加添,荔枝味香甜,加上梳打好fresh,夏天岩晒!

🐮味菜炒牛柳絲 $88

🐷沙拉豬扒 $88

餐飲-轉特飲 +$10
🍫朱古力雪山
賣相好靚,而且大大杯,朱古力味香濃。

🍹荔枝梳打
Type of Meal