2024-04-16
Unnie係韓文姐姐既意思,更係呢間新開業兩星期,Undici姊妹店既餐廳名,適合約埋一班姊妹黎食新派韓國菜🇰🇷👭🏻⭐️套餐+$68 粟米濃湯+精選蛋糕+自選飲品✿粟米濃湯🌽濃湯口感香滑,粟米粒鮮甜有口感。⭐️韓風粟米🌽🌶️ $58原條炸🌽熱辣辣,口感軟糯,配搭特製香辣蒜粉幾惹味。⭐️醬燒頂級牛肉拌意大利飯🐮 $138成個飯係有: 牛肉🐮洋蔥🧅牛蒡絲|溫泉蛋🥚沙律菜🥬紫菜|菇菇🍄 唔駛諗咁多一野撈勻黎食。牛肉軟腍入味,意大利飯creamy,撈勻左醬汁同配料所以唔會覺得膩,整體少少少少辣🤏🏻口感層次豐富,創新得黎完全無違和感。⭐️香辣炸雞漢堡🍔🌶️ $128包面烘到脆口,炸雞嫩滑多汁,醬汁係甜辣醬,夾住🥬🍅同泡菜,成個配搭幾夾。薯條炸得酥脆,整體水準可以媲美🍔專門店。✿金莎朱古力🍫 🔥推介🔥攪勻之後朱古力味仍然濃郁香醇,口感綿密幼滑,勁邪惡😈 飲到一半先食粒金莎都唔會淋,朱古力控一定要試。✿藍莓提子梳打🍇味道唔假唔死甜,正常發揮。✿伯爵茶慕絲蛋糕☕️慕絲輕盈軟滑,伯爵茶茶香濃郁,底層既海綿蛋糕鬆軟,整體唔會好甜。✿藍莓芝士蛋糕🫐芝士味道濃厚🧀口感厚實,加埋脆脆食口感更好。藍莓醬酸酸甜甜,整體唔會好甜。
⭐️套餐+$68 粟米濃湯+精選蛋糕+自選飲品
✿粟米濃湯🌽
濃湯口感香滑,粟米粒鮮甜有口感。
⭐️韓風粟米🌽🌶️ $58
原條炸🌽熱辣辣,口感軟糯,配搭特製香辣蒜粉幾惹味。
⭐️醬燒頂級牛肉拌意大利飯🐮 $138
⭐️香辣炸雞漢堡🍔🌶️ $128
✿金莎朱古力🍫 🔥推介🔥
✿藍莓提子梳打🍇
味道唔假唔死甜,正常發揮。
✿伯爵茶慕絲蛋糕☕️
✿藍莓芝士蛋糕🫐