2023-07-29
新派牛角窩夫🧇同屋企人去咗葵廣掃街🚸葵廣2樓有間叫絆 1/2 Sweet🧇小店以牛角窩夫研製甜食☺️主打牛角窩夫及雪糕🍰暑假又有間解暑好地方😁麻糬牛角包窩夫,36蚊雙份💰榛子朱古力🍫榛子朱古力味,用咗特濃朱古力醬,甜度唔會太甜,朱古力醬入口香濃,至於麻糬窩夫係鬆脆,店員話即時食係最好今😋宇治金時🍵宇治抹茶味,抹茶忌廉有淡淡茶味,加埋抹茶粉,抹茶忌廉輕盈軟滑,忌廉底有紅豆蓉好清甜,啱哂喜歡抹茶嘅朋友😁花生奶醬🥜花生奶醬味,花生奶醬質地較為濃稠,口感滑順甜,忌廉輕盈軟滑,灑上大量嘅花生粒豐富口感😊特濃黑芝麻🐼黑芝麻香味,有粒粒芝麻口感細膩,質地濃稠,感覺好養生,黑白芝麻味香特別濃🤤可可美祿爆炸糖芭菲,36蚊杯💰大量美祿粉同朱古力醬,內有爆炸糖,食嘅時候聽到爆炸糖嘅聲,非常有趣,雪糕香滑不過要盡快食好快溶🫠士多啤梨爆炸糖芭菲,36蚊杯💰士多啤梨果肉新鮮鮮甜,窩夫非常香脆,口感上層次分明,大量士多啤梨醬,味道幾好🍓整體窩夫非常酥脆,夏天啱哂去食返杯芭菲,推介比鐘意去葵廣掃街嘅朋友🥰🥰
同屋企人去咗葵廣掃街🚸
葵廣2樓有間叫絆 1/2 Sweet🧇