2020-06-30 342 views
約左朋友係將軍澳popcorn,想食下burger,見到green common 有impossible burger 好似幾得意就入去試下🙆🏻‍♀️兩個人叫左一個burger ,一碟意粉同埋杯milkshake,簡簡單單👍🏻黎到green common 唔可以唔試係未來漢堡,雖然係burger 但係素食黎,中間既係vegan cheese,當中既漢堡扒賣相都同真漢堡扒差唔多,但係都係全植物造成,口感都係相似,加上調味味道都幾好,加埋牛油果就無咁單調🙆🏻‍♀️雖然話係魚柳南瓜意粉同樣都係素食黎,口感比起傳統既魚肉比較硬身同乾身,加埋南瓜蓉整體感覺都係比較乾,可能本身鐘意食creamy 啲既意粉有關如果大家想試下未來漢堡,加上支持環保,減少食肉所致既碳排放,大家可以一試🙆🏻‍♀️

未來漢堡plus

黃金南瓜汁焗魚柳長通粉