2018-03-04 613 views
收工唔知食咩,見到間西餐廳靚靚地比個門口吸引左入去,幾舒服叫左個煙三文魚沙律(有紅菜頭,仲有紅色嘅菠蘿😱好特別酸酸哋幾好味,應該會愛上😋。本身諗住叫個水牛雞翼,但係見到有個👉🏻招牌雞翼所以試下,係單骨雞翼以為係辣,原來係唔辣仲熱辣辣味道ok正常價錢 $68👍🏻,另外因我想食羊,店員推介一個👉🏻香蒜羊肉粒配香煎南瓜意大利飯餅,羊肉粒如果細粒d就易咬d,但味道唔錯,個飯餅幾驚喜外面脆脆地有飯焦味,食落裏邊仲熱辣辣好軟,另外見到menu 柸飲品幾特別pina colada加菠蘿雪條(第一次試飲品加雪條)👍🏻,整體所有野都好食價錢都合理👍🏻😋8:30後85折
招牌雞亦
香蒜羊肉粒配香煎南瓜意大利飯餅
Pina colada with pineapple popsicle
煙3文魚沙拉
2018-03-02
$180 (Dinner)
招牌雞亦
香蒜羊肉粒配香煎南瓜意大利飯餅