2024-05-02 690 views
同啲舊同事食飯,一行五人叫咗一個二人套餐再散嗌其他嘢。個二人套餐包括左右一個韓式炸雞,兩個主食同一個甜品,(不過最後甜品漏咗單無上。。。)無骨炸雞個人非常欣賞佢冇骨😀味道方面,不過不失傳統韓式炸雞嘅味道,以二人份量來講,份量非常足夠,另外亦都有啲薯條同沙律菜兩個煮食,我哋分別揀咗芝士巴馬火腿燉飯同韓式烤牛肉奶油闊條麵有個煮食都係韓式同西式嘅fusion菜,整體感覺兩樣主食都好夾,唔會有一啲奇怪嘅感覺,亦都唔會覺得好heavy。另外我哋仲叫左明太子蟹卷表現不過不失蟹肉嘅味道唔算好突出海鮮炒年糕同單上面兩個煮食一樣都係有少許fusion嘅感覺,整體味道唔錯醬烤牛肋肉有五件牛肋肉,味道OK,但略嫌有少許根,進食唔算太方便春日白桃花園窩夫,士多啤梨窩夫(不過無影相)窩夫上枱擺設igable,但味道一般,唔係特別突出雖然餐廳主打係飲品同甜品,我哋今次冇點任何飲品,但甜品個人覺得比較適合女士打卡,但味道就未到驚艷嘅感覺個人而言係比較欣賞佢嘅炸雞同煮食反而服務方面,侍應生唔算非常主動,少許失望。
同啲舊同事食飯,一行五人叫咗一個二人套餐再散嗌其他嘢。
無骨炸雞
個人非常欣賞佢冇骨😀
兩個煮食,我哋分別揀咗
芝士巴馬火腿燉飯同
韓式烤牛肉奶油闊條麵

另外我哋仲叫左

明太子蟹卷
表現不過不失蟹肉嘅味道唔算好突出

海鮮炒年糕

醬烤牛肋肉
有五件牛肋肉,味道OK,但略嫌有少許根,進食唔算太方便

春日白桃花園窩夫,士多啤梨窩夫(不過無影相)
窩夫上枱擺設igable,但味道一般,唔係特別突出

個人而言係比較欣賞佢嘅炸雞同煮食

反而服務方面,侍應生唔算非常主動,少許失望。

2024-04-23
$200 (Dinner)