2016-08-27 344 views
住在新界的朋友想食韓國野,即時想起這間一年前幫襯過的大圍新派韓國餐廳啦~入座前當然要上openrice睇睇有咩好介紹啦~同上年唔同,今次只得我同朋友兩個去食,當然要重點出擊,揀最想食的野黎食啦~一進入,同往年一樣,好光鮮,雖然我地9點先收工黎食,都不禁精神一振,充滿食欲~同往年一樣,這裡都有聘請韓國留學生來主理韓國野食,而這位留學生都學到一兩句廣東話,煮飯同時都不忘同我地交流,令等候時間過得特別快~終於見到完成品,好驚喜,竟然是心形,好窩心的創作,食落真是甜在心~當然唔少得我最喜愛的雞翼啦~ 今次就叫蜜糖雞翼~ 必食之選~雖然今次只得兩個人黎食,不過都想試多一兩款韓式野食,今次就叫左這個泡菜煎餅試試~ 整個煎餅都充滿泡菜味,正~最後不忘要試試這裡的特色飲品啦~

入座前當然要上openrice睇睇有咩好介紹啦~

漢拿山芝士蛋溶岩豚肉炒飯
韓式大蔥蜜糖炸雞
泡菜煎餅
芬達插草莓沙冰
最後不忘要試試這裡的特色飲品啦~
有韓國傳統的前菜
2016-08-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$159 (Dinner)
漢拿山芝士蛋溶岩豚肉炒飯
韓式大蔥蜜糖炸雞