2024-07-26 59 views
🥳今次仲比我發現咗間新開外賣小店😍佢哋嘅嘢飲好特別❤️又養生咁👍二話不說就行埋去試咗喇💯☕️紅棗枸杞 玫瑰烤奶:呢杯啱曬女仔飲呀❤️紅棗同枸杞都打到碎晒👍所以全部都可以食得晒✅加埋玫瑰嘅香味🌹啖啖都好有驚喜💯好推介喔🥳🧋雲泡開心果 堅果奶拿鐵:聽個名都覺得呢個杯拿鐵非常之有益啦👍裏便仲有好多開心果添💯鍾意食開心果嘅朋友仔❤️呢杯真係唔好錯過👏正呀喂💯🍪朱古力扁可頌:扁可頌超吸引🤩估唔到今次我喺呢度都見到呀😋終於有機會試吓嚕😍咬入口好似食緊好脆嘅餅乾🔥上面仲有一半淋咗好厚嘅朱古力🍫朱古力甜甜地但一啲都唔會膩噃👍食完有冇好幸福嘅感覺🥰🥧夏威夷果仁塔:之前係台灣都食過夏威夷果仁塔😋一試就已經愛上嚕😍個撻上邊鋪滿咗好多又香又脆嘅夏威夷果仁🥜好好食呀🤤

TakeAway