2023-11-23 21 views
#Elsie帶你食|🇭🇰|海膽仔📍新蒲崗衍慶街2-32號新蒲崗大廈地下Q號舖——————————————-原來新浦崗有間寶藏日本餐廳 食完我仲會想再去!🔖雙重三文魚丼 HKD88好開心啊 一次過滿足兩個願望 又可以食到三文魚刺身 又可以食到三文魚腩 刺身切得好厚身非常之有口感 另外三文腩亦非常之肥美 而且份量很足 配飯食非常剛好 每啖都是幸福!🔖西京燒銀鱈魚定食 HKD138定食套餐豐富,包有沙律同麵豉湯。西京燒好靚仔,魚皮燒得好香脆,而且入口好甘甜,連魚肉都充滿白味噌同味醂嘅甜味,非常好味🔖明太子雞翼 HKD32雞翼炸得好香,外皮同雞翼尖都非常脆。而食落啖啖肉,口感非常厚實,十分滿實。而雞翼中間釀有份量豐富嘅明太子,絕對唔係得嗰一兩啖。食落少少辛辣嘅明太子令味道更豐富
#Elsie帶你食|🇭🇰|海膽仔
📍新蒲崗衍慶街2-32號新蒲崗大廈地下Q號舖
——————————————-
原來新浦崗有間寶藏日本餐廳 食完我仲會想再去!

🔖雙重三文魚丼 HKD88

🔖西京燒銀鱈魚定食 HKD138