2010-10-28 17 views
今日同個朋友係旺角睇完戲就去搵野食 旺角d野好似度度都食過晒既感覺 真係唔知去邊到食好.. 行黎行去 跟住留意到一間平時唔會留意既汀汀烤活魚 其實覺得佢個名好奇尼 唔知入到去會有咩食既感覺.. 旦係 我地就係想睇下有咩奇尼野 哈哈..裡面有以魚為招牌貨 咁就緊係食魚魚啦 我就食個魚絞米線... 原來魚絞係魚隻手既部分 佢仲有好多部分choose架 幾得意唔駛等好耐就有得食喇 d魚好滑!! 平時勁少食魚既我 都俾佢感動左 好味! 仲有d湯低真的不得不讚好 鮮味十足! 我成個湯飲晒 一流! 我見其他人食個條魚既打邊爐 好似好野味咁 下次要試埋個個!
唔駛等好耐就有得食喇
我見其他人食個條魚既打邊爐 好似好野味咁 下次要試埋個個!