2019-01-31 263 views
朗屏邨嘅麥當勞係二十四小時營業,居住於朗屏村嘅朋友凌晨時分,唔使專登走出元朗,或者淨係OK買嘢食。早幾日突然想食麥當勞,捉咗個friend去呢間老麥,原本諗住買個平餐,點知見到佢退出緊幾種新包,每一年新年麥當勞都會推出黑椒牛堡或者黑椒薯餅牛堡,每一年都會去支持下,但今次見到佢出多咗兩款(其實我唔知係咪之前出過🤣),其中一款就係黑椒薯餅雞堡,配搭扭扭薯條,所以都係忍唔住買咗呢個餐,開頭怕呢個包嘅組合唔好,但食落又幾match👍可惜麥當勞都係改善不到,落單快捷但等餐時間長呢個問題,自助落單雖然方便,但最後等嘅時間都係長!

2019-01-28
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$40 (Dinner)