2010-09-09 32 views
無幾可要出九龍嘅客度!真係好日先去一次!去完客度有啲肚餓,反正要搭地鐵返公司,經過見到東海堂,順便睇吓新出嘅北海道冰皮月餅系列,$50 兩包,每包兩個,價錢合理,每款口味都有散裝賣;望吓啲麵包,好似好可憐坐監咁,等我揀個放出嚟啦!咦!甘栗包係新出喎,一於夾返個。甘栗包 $6.5東海堂多數麵包係 $6.5,呢個包嘅 size 都比較正常;原來啲栗子蓉餡,就係包面見到果一 pat !以為啲餡由面到底,真係令人失望!食落幾滑,仲有忌廉味,但係唔多見有忌廉,唔會太甜;個包本身好似麥包嘅啡色,微甜,唔會搶咗主角栗子蓉嘅甜味,成個包幾好食!
無幾可要出九龍嘅客度!真係好日先去一次!

甘栗包 $6.5

甘栗包
2010-09-07
TakeAway
$6.5 (Tea)
甘栗包