2024-08-20
壽司郎和人氣動畫「我推的孩子」聯承推出新生B小町三位成員主題甜品。 甜品包括有白桃偶像芭菲🍧、煉乳牛奶布甸和菠蘿椰子雪糕🍦。點這三款甜品即可免費獲得「「我推的孩子」」角色立牌一個,共九款。今日我哋叫齊呢三款甜品, 試試味道如何,碰碰運氣睇吓能否抽到喜愛的新生B小町成員立牌。✨白桃偶像芭菲🍧白桃香甜清爽, 芭菲桃味濃郁,再加上雪糕、蛋糕仔和星星造型餅乾,層次豐富,甜美可口。✨煉乳牛奶🥛布甸牛奶🥛布甸口感滑溜,牛奶味濃, 配上士多啤梨🍓醬,酸甜美味,加上一球綿密細緻牛奶雪糕,和心形嘅牛奶棉花糖,層次更豐富,更有口感。好正👍✨菠蘿椰子雪糕🍦菠蘿椰子雪糕,甜度適中,菠蘿味濃,底部嘅椰子,令口感特別豐富,沾上香甜滑滑嘅cream更覺得滋味。三款甜品各有特色,值得一試。好可惜最後抽不到我想要的新生B小町成員立牌,要繼續努力囉。
✨白桃偶像芭菲🍧
✨煉乳牛奶🥛布甸