2019-05-03 48 views
我地喺紅橋附近食完晚餐🥣都食得相當飽下,散緊步期間意外發現呢間店。唔知係咪新開定行過時間未開鋪,之前經過呢條路都無咩為意呢間甜品🍮小食店。雖然飽,但見到有啲人流等位,諗住食物質素都應該有啲保證,同埋諗住等得嚟都落嗝,食得落嘅🤔😂😂 甜品啫,有第二個胃㗎嘛🤓😋果然不負所望,店內有啲特式甜品同傳統甜品,味道都算唔錯😏 朋友叫咗黃金鹹蛋麻薯窩夫,近期流行鹹蛋製品,佢話佢都要唔執輸,試下新野😚 我都好好奇,咸味同甜味加埋係咩味🧐 原來係好新鮮嘅組合😯 窩夫本來都唔太甜,外面焗得脆口,伴上淡淡咸香嘅蛋粒,其實唔似甜品,似小食多啲😂 好新穎🙂我就叫咗綜合豆花,正正常常,連相都唔記得影📷🤐

黃金鹹蛋麻薯窩夫

我就叫咗綜合豆花,正正常常,連相都唔記得影📷🤐