2024-09-17
嚮黃大仙區想搵間抵食又好味嘅餐廳,「韓閣✨」絕對係一個好選擇!佢哋嘅食品款式選擇非常多,包括炸雞、韓國料理、蛋捲等等,應有盡有。而且最近「韓閣x嘆嘆✨」仲有限時優惠,精選食品有特價,仲可以享受到台灣食品,真係抵食又好味😋!我至愛既「韓式炒粉絲」🍜炒得香滑,粉絲吸收咗濃郁嘅醬汁,配搭上新鮮嘅蔬菜,真係好滋味,非常適合當主食。「紫菜肉鬆蛋捲」🍳🌊,呢個蛋捲夠香軟滑,包住咗香濃嘅肉鬆同紫菜,味道獨特。「蟹皇三鮮麻辣拌麵」🍜🦀用咗新鮮嘅蟹肉,搭配上麻辣醬,味道香辣開胃。小食「九層搭鹽酥雞粒」🍗✨,外脆內嫩,鹽酥雞粒好香脆,搭配上九層搭,味道更加升華,真係一口接一口。飲品方面,「熊仔特濃奶蓋珍珠奶茶」🧋🐻口感滑順,上面嘅奶蓋醇厚,珍珠Q彈,飲落去好滿足,真係無法抵擋。「韓閣✨」真係一間超級抵食又好味嘅餐廳,無論係食物定飲品都非常吸引。