2022-09-06
Whatever Bar & Restaurant (尖沙咀)📍尖沙咀廣東道82-84號流尚坊4樓🤍今次係第2次黎呢度,特別chill既感覺,下午除左有得食tea set外,夜晚仲有得飲酒,晚上蒲點好去處👍🏻帶子他他造成一個堡壘形既帶子粒粒、青瓜粒、蟹子樂、他他醬、好睇好食,仲有麵包粒伴碟👍🏻紅燒鰻魚意大利飯粒粒意大利飯、非常juicy ,飯粒有咬感、原條紅燒鰻魚,推介之選!👍🏻法式油封鴨髀賣相一流,數條蘆筍、蕃茄、加薯蓉,鴨髀相對地入味👍🏻水果茶感覺有點似去左迪士尼;茶杯有種悠雅、高貴既感覺,水果茶用左橙汁做底,入面有好多唔同既生果、熱情果;感覺甜甜蜜蜜,飲哂既可以考慮問店員加錢refill都得👍🏻酥皮窩夫即叫即整,窩夫外脆內軟,配埋雪糕食一流;雪糕可以揀朱古力味、雲呢拿味、士多啤梨味Cocktail 👍🏻Bubble bee Pineapple , lychee liqueur Elder flower ,liqueur Lime juice Soda 甜甜既酒味,岩哂女仔飲用,有菠蘿、荔枝味道👍🏻Shiva White rum , passion fruit , apple ju
📍尖沙咀廣東道82-84號流尚坊4樓
👍🏻帶子他他
👍🏻紅燒鰻魚意大利飯
👍🏻法式油封鴨髀
賣相一流,數條蘆筍、蕃茄、加薯蓉,鴨髀相對地入味
👍🏻水果茶
👍🏻酥皮窩夫
Cocktail
👍🏻Bubble bee
Pineapple , lychee liqueur
Soda 甜甜既酒味,岩哂女仔飲用,有菠蘿、荔枝味道
👍🏻Shiva
White rum , passion fruit , apple juice , blue curacao liqueur
Lime juice ginger ale
相信男仔會岩飲d、有rum 酒既味道,兩杯都沖得幾好,色彩繽紛令人好開心😝