鍾意食海膽嘅我哋👦🏻👧🏻又嚟新蒲崗嘅海膽仔食啦😋 呢度嘅海膽真係每次都唔會失望😌~ 上次我哋兩個share海膽丼食,雖然海膽份量多,但貪心嘅我哋想食再多啲💕!所以今次仲嗌咗海膽手卷同海膽飯團添🤭壽司定食 $138有三文魚籽、吞拿魚、三文魚腩、帆立貝、赤蝦、海膽壽司等等,款款都新鮮。三文魚腩肥美油香十足✨,帆立貝鮮甜有口感😋。定食會有埋沙律🥗同麵豉湯🥣,麵豉湯味道濃郁,入面有豆卜。沙律新鮮爽脆,仲有車厘茄、粟米粒,配上黑醋汁幾開胃。海膽丼 $168海膽鮮甜,份量十足,肉質肥厚。海膽上面有粒粒三文魚籽🐟,增架鮮甜口感🆙,好味到一啖接一啖食🥰。海膽手卷 $48上枱時店員提醒我哋手卷要食咗先,唔係嘅話紫菜就會好快變腍。佢地手卷嘅紫菜真係好脆🗯️!紫菜包住壽司飯同鮮甜美味嘅海膽,一啖食落去真係好滿足阿🥰!海膽飯團 $88飯團外層燒到脆身,入面包住滿滿嘅海膽,熱食嘅海膽都好好味,有另一種風味💕。提子汽水 跟定食套餐+$6 📍 海膽仔 (新蒲崗)新蒲崗衍慶街2-32號新蒲崗大廈地下Q號舖

壽司定食 $138

海膽丼 $168

海膽手卷 $48

海膽飯團 $88

提子汽水 跟定食套餐+$6

📍 海膽仔 (新蒲崗)
新蒲崗衍慶街2-32號新蒲崗大廈地下Q號舖
2023-12-07