2024-01-11 78 views
新蒲崗搵食唔只得mikiki同airside嫁 商場餐廳租貴好難搵到抵食嘅野食 街舖嘅海膽仔價錢就經濟好多🥹🥹 有我最鍾意嘅晚市定食 包曬湯同沙律 豐富🤓🍣刺身定食($148)刺身定食有幾款正刺身 三文魚 油甘魚 帶子 希靈魚 赤蝦等等😌都切得算厚 味道都鮮味🤤🍚三色迷你丼($188)呢個我認為係好值得叫 三個迷你丼超大碗 仲要其中一個係海膽丼 黎得海膽仔點可以唔食海膽 另外兩碗係拖羅蓉同蟹肉蟹膏 三款都咁正🤤🤤極飽肚 我地係食唔曬啲飯嘅…🍘海膽軍艦($58/2件)都係個句黎海膽仔一定要食海膽 一個字 鮮!份量夠厚夠多 creamy!!🤓🥗黑松露鮪魚他他沙律($88)黑松露味濃 而鮪魚都幾多 有6-7塊 全個沙律都有黑松露味 係特別又開胃嘅沙律🤤
有我最鍾意嘅晚市定食 包曬湯同沙律 豐富🤓

🍣刺身定食($148)

🍚三色迷你丼($188)
極飽肚 我地係食唔曬啲飯嘅…

🍘海膽軍艦($58/2件)

🥗黑松露鮪魚他他沙律($88)