呢間餐廳深受新蒲崗人喜愛!星期日夜晚七點幾嚟到嘅時候都差唔多坐滿❤️食肉獸•厚批•千島醬呢個批材料有有牛肉、豬肉、雞肉、火腿、煙肉。肉嘅比例好多 !而且Pizza出色唔係好乾!完全對得住主打打pizza 餐廳嘅出品!香蒜大蝦炒意粉(無汁)散發出濃郁的蒜香味,配上新鮮的大蝦和彈牙的意粉。蒜香的香氣和大蝦的鮮甜相互融合,感覺健康不油膩!焦糖窩夫配芒果雪糕好出色!同出邊啲甜品舖有得媲美!焦糖窩夫的外層酥脆,內部柔軟,搭配上冰涼的朱古力味雪糕檸檬惹味烤雞是一道香氣撲鼻的美食。經過特殊的調味處理,烤雞散發出檸檬的清新香氣,肉質鮮嫩多汁。每一口都能品嚐到檸檬的酸甜和烤雞的鮮美招牌炸雞的外皮酥脆,肉質鮮嫩多汁!
呢間餐廳深受新蒲崗人喜愛!
星期日夜晚七點幾嚟到嘅時候都差唔多坐滿❤️

食肉獸•厚批•千島醬

香蒜大蝦炒意粉(無汁)

感覺健康不油膩!

焦糖窩夫配芒果雪糕

檸檬惹味烤雞是一道香氣撲鼻的美食。

招牌炸雞的外皮酥脆,
肉質鮮嫩多汁!