平時自己做嘢就成日去新蒲崗,慕名哩間純白嘅咖啡店好耐今次終於有時間過去幫大家試一試🥰鑽石山地鐵站出嚟行𝟾分鐘就到✨位置遠離主街道所以都偏小人經過,環境清幽🎐店舖打卡一流,只可惜位置得𝟷𝟶個位同埋個人覺得座位坐得吾舒服,唔適合大家久留,建議大家嚟到可以選擇買外賣咖啡或者坐一陣就走🫢𝚋𝚝𝚠店員態度好好💖會好關心我哋對嘢食嘅意見同埋見我就嚟飲完杯咖啡特登遞咗杯水俾我🥰☕️𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚠𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟺𝟶呢杯帶微微嘅水果香,不過可惜嘅係咖啡上到嚟係超熱嘅狀態而且個杯冇手柄所以容易辣親手😂同埋我覺得以𝚏𝚕𝚊𝚝 𝚠𝚑𝚒𝚝𝚎黎講咖啡味唔夠濃同埋感覺上杯嘢比較稀😢覺得麻麻地,飲落都唔太方便,不過佢哋嘅抹茶好似都好出名建議大家下次黎可以試吓~🍰𝙱𝚒𝚝𝚎 𝚜𝚒𝚣𝚎 𝚌𝚊𝚔𝚎𝚜 $𝟻𝟻柚子·朱古力·抹茶·芝士呢個推薦比大家💛一份有四件迷你磅蛋糕,一次過俾你試勻四種味道🥰你都店員仲會指引你食蛋糕嘅順序,由淡味食到濃味①柚子好清新,可以食到有小小柚子果肉,少少既鹽味更加帶出柚子既清甜👍🏻②抹茶紅豆意外地抹茶味超濃!呢個有驚喜幾好食✨唔會好甜③朱古力紅莓朱古力味濃🥰食到中間竟然有少少朱古力流心😍吾錯④芝士超重芝士味!味

☕️𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚠𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟺𝟶

意外地抹茶味超濃!呢個有驚喜幾好食✨唔會好甜
③朱古力紅莓
朱古力味濃🥰食到中間竟然有少少朱古力流心😍吾錯
④芝士
超重芝士味!味道少少咸,的確係四款口味中最重口味嘅一款😂真係要最後先食