2012-01-31 19 views
朋友介紹去呢間CAFE食TEA ,一入到去既感覺很乾淨舒服,可能因為平日,下午茶時間人不太多~之後我們點了個下午茶同餐廳堆仲點品TOAST,店員話好大份的,足二人份量,點知一上到來~~真係成個PIZZA咁大隻碟,仲有兩層厚TOAST另外仲有個日式芝士蜜糖薯條,這個還不錯~~不過我自己超喜歡吃芝士的,可以再多D之士就好了~~~飲品我點了鮮奶苿茶,有點跟我想像不一樣,原來他是鮮奶打出來,所以鮮奶比例會重過茶O_o,如果喜歡飲奶多過茶既朋友可以一試。重點係~~同埋我常玩既CARD GAME~~下次都要帶朋友一齊上尼玩,因為他開業無耐,好多GAME都新速速,唔驚D牌唔齊,DI SIX!!! 仲要係兩盒WOR~~ 唔驚比人霸哂~~ 細心位>>>有免費WIFI SHARE~~"打等"一流~~同埋地點OK~向旺角又唔難搵位,不過我問左原來呢度夜晚多人的,最好要打去BOOK定台,ORBOOK佢地間房~~~下次都想再尼,今次食tea試唔到幾多~~ ><......要叫多D FD 一齊去試多幾款先得~~整體感覺不錯~~舒服整潔~~想忙裡偷閑的朋友不防TRY TRY~

真係成個PIZZA咁大隻碟,仲有兩層厚TOAST
真係勁大碟,好EXCITED!! 必點!
士多卑利&鮮奶綠茶
細心位>>>有免費WIFI SHARE~~"打等"一流~~

整體感覺不錯~~舒服整潔~~

想忙裡偷閑的朋友不防TRY TRY~~~
$50 (Tea)
真係勁大碟,好EXCITED!! 必點!