新開張嘅打邊爐,尖沙嘴區就嚟就腳食下🤔聽講個湯底唔錯,令我都好期待企身就可以將門口大大個牌寫住有折😻即係可以瘋狂盡情叫嘢食,食呀食呀食呀食呀!👅👅👅👅一坐低就會有幾種魚生作為前菜👅😌👍🏻老闆仲好貼心咁問我地會唔會坐風口位太凍,可以較細啲個冷氣😌所有火鍋嘅調味料都有環境都幾闊落我哋今次坐係卡位☝🏻🥰⛅️花雕醉雞鍋($139-半隻 )好香紹興酒味啊,店員推介佢哋嘅湯底就好似🤤自家屋企煲湯🥣咁,可以飲啖湯先!本身個湯底已經有蟲草、淮山、紅棗等等!🥰而且雞嘅份量都好足夠,係啖啖肉嘅滑雞😊難得打邊爐唔會過分濃味,而搶走食材鮮味😋😋😋😋⛅️爆汁四寶丸( $69 )每一款都係有驚喜,有爆芝士又有爆Wasabi豬肉! 小心食到成口都係或者噴到對面嗰位啊🤣🤣🤣🤣⛅️手打墨魚滑( $89 )實力非凡,大大嚿!蟹籽墨魚滑!彈牙爽口得來會有墨魚仔夾係中間真材實料👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻⛅️油揚年糕袋($59)呢個係我最喜歡嘅麻薯年糕😋平時食吉野家已經好鍾意呢一款福袋😻😻😻仲要入一次有九粒滿足晒我嘅願望啦🥰外面嘅油腐皮!入邊有QQ感覺嘅麻薯年糕⛅️日本金菇( $49 )日本金菇相對粗身啲😻打邊爐都要食下啲菜平衡下嘅⛅️新竹米粉(
新開張嘅打邊爐,尖沙嘴區就嚟就腳食下🤔
聽講個湯底唔錯,令我都好期待

一坐低就會有幾種魚生作為前菜👅😌👍🏻

老闆仲好貼心咁問我地會唔會坐風口位太凍,可以較細啲個冷氣😌

所有火鍋嘅調味料都有

環境都幾闊落我哋今次坐係卡位☝🏻🥰

⛅️花雕醉雞鍋($139-半隻 )
好香紹興酒味啊,店員推介佢哋嘅湯底就好似🤤

⛅️爆汁四寶丸( $69 )

⛅️手打墨魚滑( $89 )

⛅️油揚年糕袋($59)

⛅️日本金菇( $49 )
日本金菇相對粗身啲😻打邊爐都要食下啲菜平衡下嘅

⛅️新竹米粉( $35)
新竹米粉就係條條分明! 就算熟咗都唔會痴埋一舊☝🏻☝🏻! 索晒個醉雞湯底簡直係精華所在正呀🥳🥳🥳