2020-03-22 73 views
🇭🇰富士山·之前中學嘅時候成日都會嚟金百利呢幢大廈食嘢😎佢有超級多餐廳仔 都幾多選擇 早排見到有呢間新開嘅日本餐廳 啲丼飯好似幾特別咁 所以就決定試試佢😈不過可能因為而家仲係試業階段 所以餐廳上菜慢少少 大家要俾多啲耐性 不過啲店員非常有禮貌 成日會睇下你有咩需要 幫你添水 感覺唔錯😎·富士山丼$168呢個丼飯超級photogenic 好似有好多款魚生咁😍所以我哋就嗌咗呢個嚟試下 佢都真係多款式既 鋪滿曬成隻碗 不過魚生質素就一般啦 最好食係個三文魚籽🤭·塩燒BB甘薯$22呢個幾好食既 佢一上台 超香牛油味😍而且啲蕃薯都燒到幾軟糯 呢個唔錯既😉·汁燒秋葵蝦$28我哋見到呢一個combo好似幾特別咁 就嗌咗一串黎試吓😋不過佢整出嚟有少少似汁煮多過汁燒 可能因為秋葵本身自己個質感 再加埋啲醬汁好似比較濕少少 唔夠乾身咁🤔·#rbyeat#rby日本菜#rby銅鑼灣·📍銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場7樓3號舖
🇭🇰富士山

#rbyeat
#rby日本菜
#rby銅鑼灣
📍銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場7樓3號舖
$200 (Dinner)