2023-05-13 251 views
適逢母親節來臨,朋友試過介紹話好正,所以就book星期五晚嚟食,一行6個人,沒有圓枱,但坐疏化位都幾舒服,環境都ok, 始終新裝修🤭,我哋叫咗個生菜包,感覺好地道嘅泰國風味😋,唔慣食辣就會怕辣,但我哋覺得唔辣就唔係泰菜啦,叫咗個拼盤,好有特色的用摩天輪載着拼盤菜式,紙包雞唔會乾爭爭,有joicy, 蝦餅、鷄亦、春卷都ok, 拼盤整體也不錯,去食泰菜我一定會叫冬蔭公湯,今次老闆介紹用冬陰功湯底做火爐魚,真係喜出望外,冇介紹錯,好正宗嘅冬陰功湯,條魚好鮮甜,真係值得試👍🏻👍🏻,咖喱軟殼蟹唔係辣,係食咖喱嘅香,再配個厚切蒜蓉包真係冇得頂,蒜蓉包真係外脆內軟,齋食蒜蓉包都好正🥖,嚟個芒果沙冰、好濃郁嘅芒果🥭係我至愛,整體成餐飯真的唔錯,好味👍🏻最緊要屋企人都食得開心😁😁,因為太飽了,有啲菜式同飲品都想試,會再去幫襯💪🏻再吃貨🤣🤣
2023-05-12
$150 (Dinner)
Celebration
Mother's Day