2022-10-31 1887 views
將軍澳真係多餐廳到食唔晒😜次次放假過黎又人多車多,揾到呢面嘅停車場係冇乜人嘅,所以通常泊呢邊揾食再行下新世界超市同Donki今次試下呢間有海景又裝修仲好新淨嘅日本餐廳,竟然星期六日都有lunch set,睇個價錢都幾抵食,都係$100頭咁樣,選擇亦都有好多,有刺身、壽司、天婦羅或者壽喜燒🍤天婦羅蕎麥麵去親日本餐廳都會叫天婦羅😆我覺得天婦羅整得好食嘅話,其他嘢都應該唔差,因為天婦羅嘅技巧比較多😁呢個天婦羅有兩隻蝦、冬菇、南瓜、番薯,份量算係幾多,炸粉好薄同埋好脆,上枱嘅時候熱辣辣,隻蝦size正常,肉身彈牙,都新鮮嘅,其他蔬菜都整得好好,餐仲有沙律、蒸蛋、麵豉湯,好飽飽總括來講呢間餐廳係幾好食,要讚下佢嘅餐具都好靚,下次嚟試吓夜晚set😋

今次試下呢間有海景又裝修仲好新淨嘅日本餐廳,竟然星期六日都有lunch set,睇個價錢都幾抵食,都係$100頭咁樣,選擇亦都有好多,有刺身壽司、天婦羅或者壽喜燒

🍤天婦羅蕎麥麵

Type of Meal