2022-02-17
🥤JUICY Fresh Juice Bar係韓國No.1果汁店,而家開到黎香港啦,最近係鰂魚涌見到佢, 梗係要試下啦!佢地主打多款以新鮮生果製作嘅果汁、乳酪、奶昔,仲有咖啡、香茶同香港首創嘅果汁熱飲,冬天想飲下熱嘢就岩晒,仲有炸雞拼盤等香口小食😍我地點咗一份➡️"Juicy Lunch", 有得揀炸雞wing/ 炸雞柳/ 一口雞+炸薯條+一杯野飲,份量好足,當lunch食都好飽☺️➡️"炸雞柳"好大條,外皮香脆,唔會太厚炸粉,雞肉都幾嫩滑,配埋蜜糖芥末醬幾惹味!😋😋➡️🍟"炸薯條"係用粗薯條,冇落鹽,薯仔味濃 一樣好香脆🤣🥤食熱氣野梗係要點返杯飲品,身為牛油果控,點咗杯➡️"牛油果香蕉奶昔",奶昔好濃,香蕉味較重,但又唔會蓋過牛油果香,味道都好天然,平衡得幾好,飲落好fresh,口感順滑又唔會過甜,仲有好多款果汁飲品提供👍🏻P.S 由而家去到2月28日新開張期間,買第二杯飲品有半價,店內仲有《全民造星IV》嘅Sica 應援物資,fans要去朝聖下啦😆🔸Juicy Lunch ($48) [炸雞柳+炸薯條+牛油果香蕉奶昔]❗️不定期Giveaway及更多美食分享, 可以比個like我地, 大家的支
薯條
➡️🍟"炸薯條"係用粗薯條,冇落鹽,薯仔味濃 一樣好香脆🤣
牛油果香蕉奶昔
牛油果香蕉奶昔
❗️不定期Giveaway及更多美食分享, 可以比個like我地, 大家的支持好重要😚➡️
炸雞柳