2020-11-22 41 views
同朋友行過先發現Emax開咗超多新餐廳呀😂呢間chill inn位置有啲入,不過環境勁靚!分左兩個區,一邊係動物友善餐廳,可以俾狗狗入去👍🏾🔥澳洲肉眼扒配炭燒薯菜 hkd 158🙈我諗應該係我太黑仔,個爐咁岩壞左😂😂等左好一段時間先有得食🥲五成熟就剛剛好,啲肉唔會太老咬唔開,牛味都幾濃嘅!🔥秘製燒春雞配意大利飯餅 hkd 168 🙈真係因為個意大利飯餅先叫佢😂真係幾好食喎!入面加左啲芝士同蘑菇,又會有啲飯焦係到,我覺得ok😎燒春雞會幫佢切開容易啲食!個皮係幾香脆嘅~不過中間啲肉有啲乾🥺唔夠juicy 🔥無花果牛油果沙冰 hkd 48 🙈對牛油果嘅飲品真係零抗拒力😂唔知係咪加咗啲無花果一齊,個味有啲奇怪?😂但飲飲下都接受到嘅!🔥芒果士多啤梨乳酪沙冰 hkd 48🙈呢個真係必叫!上面有一大pat忌廉係到😍好邪惡!同埋唔會死甜,好好飲😇
分左兩個區,一邊係動物友善餐廳,可以俾狗狗入去👍🏾

🔥澳洲肉眼扒配炭燒薯菜 hkd 158

🙈我諗應該係我太黑仔,個爐咁岩壞左😂😂

🔥秘製燒春雞配意大利飯餅 hkd 168

燒春雞會幫佢切開容易啲食!
個皮係幾香脆嘅~不過中間啲肉有啲乾🥺唔夠juicy

🔥無花果牛油果沙冰 hkd 48