Plato Cafe & Bistro (Mikiki)

2024-09-19 131 views
精選二人套餐 $458人均唔洗300已經有靚景,有龍蝦,牛扒,湯,沙律,飲品🤭得咼!是日餐湯今日係南瓜湯😚好濃!煙三文魚凱撒沙律有得係3樣野入面揀,為咗健康著想,嗌沙律😜好好食,已預拌沙律醬係入面,仲有麵包碎煙肉碎係面!重點煙三文魚,唔會太咸!正呀👍🏼 波士頓龍蝦龍蝦汁意大利飯好吸引呀!有半隻龍蝦🤭好彈牙!!我哋拆肉,將啲蝦膏蝦油都一齊撈落個意大利飯入面😍超好食❗️❗️意大利飯都配好多蔬菜,顏色同營養都好豐富👍🏼炭燒澳洲肉眼牛扒(5成)話5成就真係5成!!入面勁嫩,粉紅色㗎🤭食落入面好軟淋淋,正!最正係個西蘭花,燒過再配啲牛油,勁好食😨是日精選甜品個餐仲有甜品!今晚係檸檬芝士蛋糕😝好靚嘅擺碟,蛋糕唔會太酸或太甜,好平衡!至於飲品,竟然有蜂蜜柚子茶 & 冰果茶都係唔洗加錢🤭

精選二人套餐 $458

是日餐湯
今日係南瓜湯😚好濃!

煙三文魚凱撒沙律

波士頓龍蝦龍蝦汁意大利飯

炭燒澳洲肉眼牛扒(5成)

是日精選甜品

至於飲品,竟然有蜂蜜柚子茶 & 冰果茶都係唔洗加錢🤭