元朗新開左間約2個月ge cafe 🍵☕️新穎亮白的設計,木系的椅,採光度十足係好多年輕人落腳嘅地方有室外座位,可以帶埋小動物一齊黎🍽️Full Breakfast 黑松露瀑布炒蛋,蜜糖牛角包窩夫,三文魚,胡麻醬豆腐,德國腸仔x2 ,焦糖香蕉🍌半條,熱情果半個,沙律菜迷你乳酪(另加$28)Size 算好大窩夫係脆的,附有蜂蜜🍯黑松露醬係自己加配的(+$12),令滑溜嘅蛋更好食鮮果乳酪偏酸的,能吃酸的可以點這個,有燕麥,藍莓,士多啤梨幾健康明太子忌廉海膽蟹肉意粉 $128 我揀左闊蛋麵,亦可以揀長通粉擺盤挺美的,很多蟹籽蟹肉,海膽都多呢個一定要襯熱食,凍左就會’結‘埋一堆…海膽帶點苦,少少腥的感覺,可能係唔同時間出產會味道不同飲品UJI Matcha Latte $52 用上Meiji milk ,亦可以揀唔同奶底濃濃的抹茶香,配上幼滑牛奶底,真係幾好飲Muscat (special coffee) $68 布隆迪-卡揚扎紅波旁-酵母發酵香印金萱烏龍12號荔枝露好重咖啡味,用上非洲布隆迪嘅咖啡,加入烏龍,荔枝的元素,飲到最尾會帶點茶香,同微微甜味
元朗新開左間約2個月ge cafe 🍵☕️
新穎亮白的設計,木系的椅,採光度十足
係好多年輕人落腳嘅地方
有室外座位,可以帶埋小動物一齊黎

🍽️Full Breakfast
迷你乳酪(另加$28)
Size 算好大
窩夫係脆的,附有蜂蜜🍯
黑松露醬係自己加配的(+$12),令滑溜嘅蛋更好食

明太子忌廉海膽蟹肉意粉 $128
我揀左闊蛋麵,亦可以揀長通粉
擺盤挺美的,很多蟹籽蟹肉,海膽都多
呢個一定要襯熱食,凍左就會’結‘埋一堆…
海膽帶點苦,少少腥的感覺,可能係唔同時間出產會味道不同

飲品
UJI Matcha Latte $52
用上Meiji milk ,亦可以揀唔同奶底
濃濃的抹茶香,配上幼滑牛奶底,真係幾好飲

Muscat (special coffee) $68
布隆迪-卡揚扎
紅波旁-酵母發酵
香印金萱烏龍12號
荔枝露
2023-10-20
$150 (Tea)
  • Full Breakfast