2022-08-03 87 views
🥗奈威秘制沙律 $98包括:牛油果🥑、沙律菜🥬、龍蝦肉🦞牛油果好軟熟🤤🤤好食!仲有好多龍蝦肉份量都好多!沙津係Caesar醬😋開胃👍🍚港口匙 $118呢個係意式三文魚帶子燴意大利飯,味道好驚喜🫢醬汁係蕃茄汁底再加左啲三文魚味好特別🫣😋成大碟都比我食晒😂😂佢呢個應該係帆立貝黎唔係帶子,都有好幾粒,仲有雜菌,口感好豐富👏🍝日本五爪怪 $98呢個係明太子魷魚忌廉扁意粉,魷魚好彈牙又幾正!不過我就覺得明太子可以再濃少少同多啲汁🤏可能因為個飯濃味有啲對比係度🫣意粉軟硬度整得唔錯👍🫕呼呼~南瓜現 $38除左南瓜湯仲有雜菜湯,碗湯同朋友開心𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞岩岩好~💗愛情魔藥 $58呢個係士多啤梨乳酸,酸酸甜甜好解膩✨🍫高級顯影藥水 $58係朱古力奶昔味,幾濃朱古力味,唔算好甜🌝
🥗奈威秘制沙律 $98

🍚港口匙 $118

🍝日本五爪怪 $98

🫕呼呼~南瓜現 $38
除左南瓜湯仲有雜菜湯,碗湯同朋友開心𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞岩岩好~

💗愛情魔藥 $58
呢個係士多啤梨乳酸,酸酸甜甜好解膩✨

🍫高級顯影藥水 $58
係朱古力奶昔味,幾濃朱古力味,唔算好甜🌝
  • 奈威秘制沙律
  • 港口匙