聯和墟舊墟街市翻生過之後都冇行過,今日就去行吓啦,原來都幾多嘢行,重發現咗間西餐,味道好好味,同埋價錢好平 👍🏻我哋四個人叫咗四樣嘢,同埋一個甜品1.雙重芝士焗豬扒飯$74佢用咗新鮮嘅蕃茄,好香甜,炒飯底,豬扒唔硬,個豬扒飯真係好好食。不過焗飯就要等多一段時間2.all day breakfast $96意想不到咁成個口感好fresh,原來嗰啲蔬菜係來自蔬菜统營處,煙三文魚一d都冇腥味,牛角酥仲係好熱辣辣好香口👍🏻👍🏻3.蕃茄牛肉西西里扁意粉 $92用新鮮嘅蕃茄同埋牛肉,意粉唔會有茶餐廳嘅感覺4.燒澳洲安格斯肉眼 $138完全做到我五成熟嘅牛扒,真係好難得。好香濃嘅牛味之後我哋加咗個椰子sorbet $48超級好食個雪糕,雪糕入邊仲有椰子容,椰絲平民嘅價錢五星級嘅水準,下次再過嚟試吓,真係好好食👍🏻👍🏻👍🏻仲有啊,佢哋outdoor歡迎狗狗進食,有狗狗餐提供,狗狗餐既食材係採用新鮮嘅豬肉🥳🥳🥳

我哋四個人叫咗四樣嘢,同埋一個甜品
1.雙重芝士焗豬扒飯$74

2.all day breakfast $96

3.蕃茄牛肉西西里扁意粉 $92
用新鮮嘅蕃茄同埋牛肉,意粉唔會有茶餐廳嘅感覺

4.燒澳洲安格斯肉眼 $138
完全做到我五成熟嘅牛扒,真係好難得。
好香濃嘅牛味

之後我哋加咗個椰子sorbet $48
超級好食個雪糕,雪糕入邊仲有椰子容,椰絲