2021-11-09
#九龍灣美食 ♡日和号壽司料理 (九龍灣) ♡壽司刺身都做緊半價超抵食👏🏻平時去開連鎖店食今次去開Megabox試新野有驚喜好多款式簡而且食落新鮮肥美食物質素有保證👍🏻見到唔少一家大細黎叫到成枱壽司👨👩👧👦𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧❥刺身平均$52-78 (未半價前)叫左三文魚腩、甘海老、劍魚腩同帶子個人特格推薦三文魚腩,超肥美😦厚切有入口即融既感覺,另外甘海老都有驚喜,有小量膏同蝦籽!超抵食每款半價後先係2幾30蚊!❥ 🍣壽司同軍艦平均叫左幾款,最深刻既有芝士蟹籽、三文魚籽、吉列炸蠔、油甘魚,呢幾款下次會不停encore🥰特別係三文魚籽,超鮮甜,其他壽司都好新鮮,整體感覺大滿足🤩平均每碟先係十幾蚊,可以瘋狂唔睇價錢嗌🤣❥ 八爪魚小丸子🐙唔夠喉可以叫埋小丸子食,小朋友就最鐘意❥芒果梳打、提子梳打🍹 HKD 38好清新同好夠氣,少甜好岩女士,如果唔想叫酒飲叫梳打都好推薦𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧📍 日和号壽司料理 (九龍灣)九龍灣宏照道38號Megabox 10樓5號舖
壽司刺身都做緊半價超抵食👏🏻
平時去開連鎖店食今次去開Megabox試新野
有驚喜好多款式簡而且食落新鮮肥美
食物質素有保證👍🏻
見到唔少一家大細黎叫到成枱壽司👨👩👧👦
𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧
❥刺身平均$52-78 (未半價前)
叫左三文魚腩、甘海老、劍魚腩同帶子
❥ 八爪魚小丸子🐙
唔夠喉可以叫埋小丸子食,小朋友就最鐘意
❥芒果梳打、提子梳打🍹 HKD 38
好清新同好夠氣,少甜好岩女士,如果唔想叫酒飲叫梳打都好推薦
𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧𓏧
📍 日和号壽司料理 (九龍灣)
九龍灣宏照道38號Megabox 10樓5號舖