2023-02-25 156 views
平時去食流水蝦,好多時候都係只會出面提供一個大池,客人們就拎個冰筒出去夾🧊但蝦蝦燒呢到十分人性化地將夾蝦區設係餐枱旁,除左方面左食客之餘,仲等客人可以望住啲蝦係旁邊游下彈下添🦐呢個價錢對於在場食物選擇黎講完全係物超所值🤩因為餐廳所提供既海鮮種類繁多,包括生蠔,扇貝,帶子,鮑魚,蜆類等等,而且樣樣都係十分之新鮮,所以以呢個價錢可以任食各款海鮮絕對係回本之選🦞除左海鮮之外,當然唔少得各款已經串好既肉類啦,只要係出面拎完就可以放上爐到燒,仲係上下層🤣又可以慳返啲時間爐具雖然唔算好大,但火力比想像中強,如果係烘蒜蓉法包既話🥖基本上只係需要2分鐘左右🥰食落仲要卜卜脆,加上有2層,所以有殼既海鮮就可以放下層🦪集中咁燒番貝類而驚喜位仲有少量甜品同熟食,仲有菜檔同麵檔位🤣均衡補充哂營養🥦飲品都好多唔同種類嫁,而我就最愛清熱檸檬飲🍋新鮮流水蝦+海鮮+自助串燒燒烤(平日成人晚市)$348

新鮮流水蝦+海鮮+自助串燒燒烤(平日成人晚市)$348