2018-10-31 17 views
行開九龍灣,商場內一式一樣既快餐食肆冇咩驚喜,於是行多兩步去左得寶商場,裝修得意,有心思,叫左幾份刺身做前菜,都好鮮甜份量足,刺身沙律用醋汁,酸甜開胃又低卡,減肥人仕食幾多都得,再叫左油甘魚,三文魚,都好厚切,油脂豐富,食落好香甜,甜蝦更是我的至愛,細心挑晒腸,肉厚新鮮,蝦頭D膏都啜埋。一份壽司卷叫左碎三文魚,內裡包住蔥同蟹肉,蔥味同蟹肉三文魚配搭得好夾又好FRESH。試埋個關東煮,煮得好入味,八爪魚好食,最欣賞係蘿蔔,煮到淋晒,冇根冇渣,唔怕太飽既可以叫埋黎食!串燒都叫左幾款,唔怕食內臟既可以叫雞肝,燒到有淡淡焦香,配埋個燒汁,係唔錯既選擇,大路少少叫埋個豚肉竹筍卷都好好味,可以再encore。原本怕唔飽叫埋個烏冬,天婦羅皮簿鮮炸,蝦,南瓜,茄子都好食,可惜係食唔晒個烏冬☹