2023-10-19 11 views
去咗Airside 新商場行街,行得攰想休息一下,經過呢間水果店就啱晒,可以坐下又可以飲啲健康嘅飲品🥤♡ 火紅菲菲 ❤️ $58大大杯紅肉火龍果脆脆杯,紅肉火龍果甜度高,且果肉細緻柔軟。中間有粟米片和可可脆粒,加上火龍汁,口感非常豐富!♡ 水蜜桃蕃茄雪梨汁🍑🍅🍐 $32木果店提供自選生果汁,如果諗唔到飲邊隻果汁? 佢地有12款星座果汁,💫每款都係精心配搭,用新鮮蔬果製作,各有功效的‼️包有一款咁你口味。我就揀左水蜜桃蕃茄雪梨汁,甜甜地又好潤喉,真正養顏潤肺! ♡ 一公升果汁 🍉 $48每日限定兩至三款,我就揀左最愛的西瓜汁。西瓜味道甘甜多汁,清爽解渴,一公升新鮮西瓜汁都係$48,即刻買一樽同屋企人開心share🥳♡ 新鮮水果杯 🍇🍈🍉🍊 $25呢杯水果杯有多種新鮮水果,好豐富! 有西瓜、火龍果、橙、提子、哈密瓜……水果杯鮮甜多汁,每杯都係 $25,買三杯就 $70,幾抵食架!

♡ 火紅菲菲 ❤️ $58

♡ 水蜜桃蕃茄雪梨汁🍑🍅🍐 $32