2021-10-07 1139 views
今日整頭髮,但係又早咗嚟,要搵間舒舒服服可以坐到兩個鐘既餐廳食個午餐先,就去太古坊Simply life la,星期六又冇乜人又有咖啡飲又坐得舒服 ,以前住喺呢邊都成日嚟,但係搬咗之後影好耐冇黎。▪️巴馬火腿埃文達芝士三文治 $47好鍾意食呢隻麵包,尤其烘完之後我,芝士溶咗落麵包度,加埋巴馬火腿,鹹鹹香香,好味💛💛▪️Salad-Small 可以選擇四款 $501️⃣凱撒沙律💛2️⃣椰菜絲沙律💛💛3️⃣紅菜頭梨沙律💛4️⃣香醋蘑菇沙律💛💛💛呢度啲沙律好抵食,個盒裝到都滿晒,新鮮就一定,最驚喜係香醋蘑菇沙律,個醬汁好香松露味,但其實原來冇松露🤣🤣總之好味💛▪️Flat white $42 正正常常冇特別驚喜🤣

▪️巴馬火腿埃文達芝士三文治 $47

▪️Salad-Small 可以選擇四款 $50