2016-11-27 604 views
天氣突然轉冷,心血來潮突然好想打邊爐,無意中發現了來發粥底海鮮火鍋!初初以為餐廳平平無奇,誰不知也帶來了驚喜。入到餐廳服務員10分好態度,餐廳需提早預約,但即興的我又怎會預約,心想又要等很久,估唔到服務員可以盡快幫我地安排座位仲安排左卡位添!餐廳夜晚主要嘅食客都係以火鍋為主!當然我都選擇咗海鮮火鍋餐!兩至三個朋友會安排六款特定嘅海鮮同六款嘅自選菜色;揀咗黑豚肉、肥牛、手打墨魚丸、鯪魚肉&日本蟹柳。個人應為海鮮非常新鮮!鮑魚、蝦仲喺度郁嚟郁去!$218有咁新鮮都算係咁啦!餐廳開始有講明食咗海鮮再食肉類最後食粥底!服務細心!個人認為食物質素不俗,初初以為份量好少,但估唔到食完之後都好飽,特別欣賞手打墨魚丸和鯪魚肉,彈牙得黎有好香的魚肉味,真係冇諗過一間小餐廳都可以做到咁高質素,最後食埋入哂海鮮精華嘅粥底真係唔錯架, 好滿足!個人認為日後可以再幫襯。

初初以為餐廳平平無奇,誰不知也帶來了驚喜。

餐廳開始有講明食咗海鮮再食肉類最後食粥底!服務細心!

個人認為日後可以再幫襯。

2016-11-26
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)