2024-10-02
今日我地都食咗好多野食😋首先嚟嘅係刺身拼盤,食落非常新鮮👍作為打邊爐前菜,份量剛剛好😋跟住再嚟1個濃濃嘅雞湯,店員叫我哋先飲雞湯再食雞煲😋湯好香,已經夾晒渣,飲落去雞味好濃,好好飲🥰之後嘅特色雞煲,1嚟到已經好香,加上阿卵再炒多2炒,香味出曬嚟😆每舊雞都係啖啖肉🤪真係好超開心,對於大食嘅米奇嚟講,係1個大滿足😋最後嘅邊爐,先嚟海鮮拼盤,海鮮分別有海蝦、龍蝦🦞鮑魚、蟹🦀同帶子😎樣樣都好新鮮,特別龍蝦🦞嘅肉超甜👍最最最後食到肉類同其他火鍋配料,好多款式🥰我哋今次叫咗安格斯牛肉、牛骨髓、珍珠蠔等等😋所有配料都新鮮好食,非常唔錯👍食食下有店員嚟話依家like埋店舖社交平台page,就會有抽獎,我哋今日就抽到東風螺,又多樣海鮮食😋總結: 雞湯好飲,雞煲好食,海鮮亦都非常新鮮,推介1定要食啲海鮮😋配料好多款式,多到食唔曬,如果鍾意食海鮮嘅話,就要嚟試下喇😋