2016-05-28 173 views
放工同同事去食一間出名既餐廳!到門口已經見到有魚缸養住d生猛海鮮!好想快d食晒佢地!豉油醬料竟然有芫茜!!好難得有!其他醬料都好新鮮、乾淨!我地叫左小食食住先,呢個麻辣海蜇,超級好食!爽口得黎配合麻辣真係好好好好味!就算怕辣既朋友都係咁食!必試!我地叫左個花甲蟹湯底,超級足料!除咗蟹同花甲之外,仲有粟米、雞髀菇等等。蟹膏好多!湯底非常鮮甜!新鮮游水海蝦好大隻,拎黎果陣仲郁緊!肉質好鮮嫩,好有口感!廣島蠔雖然唔係好大粒,但係鮮味十足!手切新鮮本地肥牛,肥牛既脂肪分布非常平均,咬落去好juicy!!!!!好香牛肉味!一定要叫!呢個肥鵝腸睇落去好似好肥,本來唔想食!但同事熱烈推薦,我一於試下!嘩!好好食呀!腸本身好爽口!再配合肥膏,好香!一d都唔會覺得漏!食左之後番唔到轉頭!!
放工同同事去食一間出名
既餐廳!
到門口已經見到有魚缸養住d生猛海鮮!好想快d食晒佢地!
豉油醬料竟然有芫茜!!好難得有!
其他醬料都好新鮮、乾淨!
新鮮游水海蝦好大隻,拎黎果陣仲郁緊!肉質好鮮嫩,好有口感!
廣島蠔雖然唔係好大粒,但係鮮味十足!
腸本身好爽口!再配合肥膏,好香!一d都唔會覺得漏!
食左之後番唔到轉頭!!
2016-05-24
$250 (Dinner)
  • 麻辣海蜇