2019-05-19
今晚同男朋友嚟到長沙灣食晚餐🤘🏻揀左位於新商場青薈入面嘅YUYU SUSHI 😻 餐廳價錢中上,壽司同串燒都做梗order 4客有8折嘅promotion!! 我地就點左個由店員推薦嘅寒師魚刺身,名就幾特別下,都好似冇聽過😸 呢款魚相對冇咁肥,口感扎實d. 食落都幾有魚味,吱左檸檬汁食味道又會提升左,都幾值得一試👻另外點左個魚生丼😺 $118食到咁大碗又多魚生真心幾抵👍🏻overall 魚生都大件又新鮮 唔會腥 蝦仲幾彈牙鮮鮮! 仲有d青瓜同小酸瓜調味 食落味道好豐富❤️ 串燒就正常發揮,雞肉串燒得幾惹味!👯♀️軟殼蟹手卷好脆口,唔油嘅!加左牛油果同青瓜,口感會有層次d🥰🥰 壽司亦叫左幾只,大推火炙三文魚,肥美之餘燒過仲留有火炙香❤️❤️ 飲品叫左peach soda~ 唔會好甜!另外一個叫左巨蜂乳酸 夏天飲正d👍🏻👍🏻
串燒就正常發揮,雞肉串燒得幾惹味!👯♀️
飲品叫左peach soda~ 唔會好甜! 另外一個叫左巨蜂乳酸 夏天飲正d👍🏻👍🏻