2021-10-16 362 views
去完Keigo展覽就行黎食Fish & Chick 💛係堅尼地城分店已經食過兩次🐟🐟今次第一次食晚餐🐠二人餐($298up)炸鮮蘑菇沙律覺得佢個二人餐都幾抵食好多野揀🤣鮮蘑菇沙律幾特別少見啲🤩炸鮮蘑菇新鮮熱辣辣✨炸漿好薄蘑菇Juicy又有香草汁味😍 加埋沙律酸酸地好開胃🥳 香烤雞翼四件配薯條🍟小食既薯條係幼身既 份量都好多🥰雞翼外脆內軟 肉質嫩滑油份足夠☺️推介😋傳統英式炸魚配薯條佢既薯條係長方形而粗身🍟入面係充滿薯仔蓉唔係空心🥔炸魚皮薄餡靚 超級厚身無雪味👍🏻加埋自家製他他醬食真係食多份都得😂仲可以加錢變新鮮魚會仲好味✨✨烤雞半隻伴薯蓉隻雞烤到金黃色💛個皮脆脆地又唔係好燶 火候控制得好好👍🏻不過相比之下我鍾意食小食個雞翼多啲🤣薯蓉可以再邪惡啲落多啲牛油🧈為食指數: 3.5/5性價比指數: 3.5/5推介指數:3.5/5

二人餐($298up)

炸鮮蘑菇沙律

香烤雞翼四件配薯條🍟

傳統英式炸魚配薯條

烤雞半隻伴薯蓉

為食指數: 3.5/5
性價比指數: 3.5/5
推介指數:3.5/5

2021-09-18
$150 (Dinner)