屋企樓下開咗間新餐廳,當然又要貪新鮮試吓啦😝原來呢度開咗間非常有夏威夷風味嘅Poke Bowl~Poke Bowl 首先揀壽司飯,沙律🥗,糙米,或者一半一半然後就揀主菜,有三文魚、吞拿魚、大蝦、豆腐等等,再選幾款配料,生果🥭🍊,醬汁,最後揀埋調味料~ 或者唔想煩嘅,可以揀佢已經Default左10幾款精美poke bowl 😛我哋兩個人就揀咗Ono 同一款自己選擇嘅😄材料全部都擺晒出嚟,睇得出新鮮度❤️等咗一陣,就上菜啦😛我想講呢度份量超級大! 非常有驚喜🤩我個碗Ono , 係三文魚加上吞拿魚作為主菜,然後有牛油果🥑,豐富嘅蛋絲再加三文魚子喺上邊~三文魚同吞拿魚已經用牛油果醬混合一齊,非常新鮮 ,三文魚子鹹香十足,配上壽司飯非常好嘅配搭 另外朋友叫嘅自家製作都嚟埋,吞拿魚作主菜,配上鷹嘴豆、粟米🌽、紫菜,今次用沙律茶作底,配上芫荽沙律醬,層次豐富又好食😋,非常飽肚又健康!要咗兩支健康果汁🍹,透心涼~呢間小店分量超多,食材新鮮又鮮甜~有時食得太多肉嘅時候喺呢度可以清清腸胃😎
屋企樓下開咗間新餐廳,當然又要貪新鮮試吓啦😝
原來呢度開咗間非常有夏威夷風味嘅Poke Bowl~

我哋兩個人就揀咗Ono 同一款自己選擇嘅😄

材料全部都擺晒出嚟,睇得出新鮮度❤️

等咗一陣,就上菜啦😛
我想講呢度份量超級大! 非常有驚喜🤩

要咗兩支健康果汁🍹,透心涼~