2024-06-03
由於朋友仔冇得上大陸😂每次見到我北上食烤魚🐟佢都話想食埋一份🙈難得接佢收工❤️就即刻係附近book 左間烤魚同佢一齊食啦😋呢間烤魚超近荃灣廣場❗️由戲院個邊門一出對面就到啦❤️店鋪座位非常闊落,而且裝潢偏向木系文青風,牆上放滿小清新既掛畫🌼成個感覺真係好令人舒服🐟魚可以選擇海鱸魚、魽魚、江團魚今次同朋友選擇左泡椒味江團魚 🐟🌶辣度都仲有得簡,我地簡左BB辣😂雖然係BB 辣,但都辣得好惹味🥵江團魚真係好推介⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️冇乜細骨,仲要真係啖啖肉🩷肉質鮮嫩👍🏻魚皮本身有煎香過,所以咬落好香脆,而且吸收晒泡椒既辣味😍份量啱晒兩至三個人食👍🏻識食既一定點小得有吸味嘅食物😋我地另外點左薯粉同萵筍片💚薯粉本身夠晒煙靭彈牙,配埋泡椒味魚湯🤩吸晒d 味, 正呀❗️由於我地太肚餓既關係🤣前菜點左尖椒皮蛋🫑麻麻辣辣嘅尖椒皮蛋,真係聞落太香食又辣得過癮❤️我地仲叫咗鳳梨茉莉🍍同蘋果百香博士🍎黎飲,兩杯水果茶都係好清新,好解渴.甜度適中
每次見到我北上食烤魚🐟佢都話想食埋一份🙈
🐟魚可以選擇海鱸魚、魽魚、江團魚
今次同朋友選擇左泡椒味江團魚 🐟
🌶辣度都仲有得簡,我地簡左BB辣😂
雖然係BB 辣,但都辣得好惹味🥵
江團魚真係好推介⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
識食既一定點小得有吸味嘅食物😋我地另外點左薯粉同萵筍片💚