2004-04-19 24 views
星期六晚去食,一入到去full晒,等左一陣,因為好食,等下都無所謂!!叫左豬骨湯底($60),貪佢有粟米.仲叫手切肥牛($90大)非常新鮮,仲好滑,好有肉味.象拔蚌刺身($75)由於特價,細碟左D,質量依然保持.露鵝肝餃($28)每次都要食既.今次食唔到田雞,有D可惜.試左兩款新出品,泥($28)有4大條,叫左2碟,上菜時仲見到條泥震下震下,可以想象新鮮到,嘩!菜苗蝦餃($28),用整水晶飽既皮,熟左之後望到裏面D肉,幾特別!5個人食連酒水,加一$495.OK啦.不可不提佢既調味,一般食火鍋只會俾豉油,但佢地會俾一盤調味你,有生蒜,熟蒜,辣椒絲,,薑,莞茜,沙爹,麻醬,醋,同麻油,有D似'擦'羊肉.每晚10時後都有特價食物同飲品.Service非常好,一有時間就會同你傾下,好熱情!我己經變左佢既熟客仔!
叫左豬骨湯底($60),貪佢有粟米.仲叫
手切肥牛($90大)非常新鮮,仲好滑,好有肉味.