2020-05-17 101 views
今日約咗朋友去尖沙咀食飯,經過厚福街見到有間日🇯🇵韓🇰🇷fusion菜,用石燒煮漢堡扒確實我未試過😍,同朋友商量過都係想試吓呢間咁新穎人氣fusion漢堡扒😝.❥ ❥ ❥菠蘿煙肉和牛漢堡扒 S/$110我就叫咗個菠蘿煙肉和牛漢堡扒,前菜有泡菜粒,胡麻醬沙律仲有個味增湯,主菜用鐵板上石燒牛肉今次都係第一次食這種方法,首先牛肉用鏟仔放置石燒上,每邊煎好3秒先至熟透拌入芝麻,香蔥,煙肉同埋蛋漿一齊食香味濃郁激邪惡😈,日本飯粒腍身有黏口感同平時食嘅日本飯有啲唔同,成個餐越食越停唔到口,我order咗細份量😋女士食份量啱啱好✨👍🏻 .❥ ❥ ❥月見味噌牛丼 $78一碗丼飯滿滿的牛肉上面灑上蔥花🤤,白芝麻中間有雞蛋🥚攪拌後成返蛋汁滲透白飯,而洋蔥帶一點甜味仲有磨菇一齊食簡直係一個Perfect組合😍,套餐嚟來講都好豐富有味增湯,胡麻醬沙律仲有泡菜粒,真係值得推介🥢,抵食✨🤩

❥ ❥ ❥
菠蘿煙肉和牛漢堡扒 S/$110
女士食份量啱啱好✨👍🏻

❥ ❥ ❥
月見味噌牛丼 $78
月見味噌牛丼
2020-05-11
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
月見味噌牛丼