2018-06-12 630 views
平日嘅葵芳都係好多人 特別係晚飯時間 我哋六點幾襯仲未洗排隊 就即刻入和民食個晚餐😁-🍹芒果乳酪沙冰我哋嗌咗一杯share飮 飲落不過不失 唔會死甜 $38係和民來講算係差唔多🤙🏻但係我嘅心就一直諗喺葵涌廣場買杯$12芒果益力多 好似仲正😂🙈-👅牛肉反卷牛肉食落幾香 中間就有青瓜蟹柳等等-👅三文魚牛油果反卷我自己本身幾鍾意食三文魚同牛油果 我覺得兩個夾得好好味 中間亦都係蟹柳同青瓜-👅南瓜番薯天婦羅 炸漿幾薄 但份量略嫌比較少 番薯係條狀 比南瓜遮住 一啖就食得晒 -👅沙律我唔記得咗叫做咩沙律😂但係嗰度得三款 呢一款嘅沙律醬好好味🤤又係略嫌份量比較細-🤤燒鯖魚鯖魚燒得好香好好味 點埋檸檬汁更加惹味 本身得¼個檸檬 唔夠點 問侍應 佢哋都好好咁比多半個-👅牛肉鍋烏冬最後我哋仲嗌左個烏冬 佢係鍋上 個湯底真係幾鹹 如果唔係咁鹹 會好味好多-🐷: 轉左新Menu 食物種類方面 感覺上好似冇咁多 但係質素都還可以👍🏻
🍹芒果乳酪沙冰
芒果乳酪沙冰